alt

Президентът на Република България удостои  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт гр. Казанлък с грамота в знак на признателност и уважение за участието в благородната мисия на „Българската Коледа“.


alt

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона. Безапелационно второ място  за нашият отбор във всички класирания.

Зимното време не попречи на състезателите от ПГТТМ гр. Казанлък  да участват в Регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” на 23 и 24 март 2018 г. в град Габрово. Домакин на състезанието беше ПТГ " Д-р Никола Василиади"Габрово.                                   

продължава>

alt

Състезанието „Най-добра иновативна идея” за ученици от 10 до 12 клас, организирано за втора поредна година от катедра „Индустриален мениджмънт” в ТУ-Варна, привлече рекорден брой участници от цялата страна и се утвърждава като много силно и атрактивно национално средношколско събитие.


продължава>

alt

На представителна изява на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, провела се пред представители на бизнеса и училищата в Казанлък, и граждани, Директорът на училището, инж. Дечко Пейчинов, заедно с екип от преподаватели, разказаха за професионалното образование в Испания, за което впечатления са събирали по време на работата си по проект от програма „Еразъм+“.продължава>


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК