alt

За 17-ти пореден  път тази година образователната организация Джуниър Ачийвмънт България инициира програмата „Мениджър за един ден“. Учениците от Професионална гимназия  по транспорт и транспортен мениджмънт-Казанлък участваха в инициативата и посетиха  МБАЛ ”Д-р Хр. Стамболски” ЕООД гр. Казанлък.


продължава>

alt

ПГ по транспорт и транспортенмениджмънт участва в „Седмицата на професионалните умения“. Събитието е част от „Eвропейска седмица на професионалните умения“ и се организират за четвърта година в България от 28 до 31 октомври.


продължава>

alt

16.09.2019 г.

Заповядайте в 09:00 часа!

ПГТТМ подкрепя благотворителната инициатива за Даниела Драгиева, учител от ОУ "Чудомир".

„Уважаеми родители и ученици, призоваваме Ви, не купувайте цветя за Първия учебен ден, а оставете “букета“ си в кутията за дарение на входа на училището!“

https://www.kazanlak.com/news-29134.html


продължава>

alt

ПОДГОТВЯ И НОВИ ФУТУРИСТИЧНИ РАЗРАБОТКИ

Същински фурор предиз­викаха с електрическото си бъги възпитаниците на казанлъш­ката Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт на тазгодишния Празник на розата. Идеята идва от проект за учителска мобил­ност по европейска програма Еразъм през есента на 2017-а– разказва директорът на гимна­зията д-р инж. Дечко Пейчинов.


продължава>

alt

Заключителната част на проект „Креативни в електрическо бъги“, по  програма „Еразъм+“ на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт,  представи съвременни методи в бързоразвиващите се технологии при създаването на прототип на електрическо бъги.


продължава>


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК