alt

Уважаеми родители, Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България. Най-важната ни мисия днес е да опазим живота и здравето на нашите деца, на възрастните хора, на всеки човек.

продължава>

alt

Дядо Коледа вече пътува по заснежените  пътища. А джуджетата от ПГТТМ вече приготвиха коледните изненади.  Сръчните им ръце изработиха красиви подаръци в „Коледната работилница“.


продължава>

alt

За дванадесета поредна година  Джуниър  Ачийвмънт  България организира инициатива за отбелязване на Световната седмица на предприемачеството.  По този повод  в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт се проведоха три инициативи : Конкурс за рисунка на тема предприемачество, открит урок на тема – „Възможности за финансиране на МСФ , както и иновационен лагер. Тази година Джуниър Ачийвмънт  България определи глобалните теми: „Образование“, „Екосистеми“, „Политика“, „Включване“.


продължава>


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК