Get Adobe Flash player

Ученици от ПГТТМ взеха участие в отбелязването на Деня на доброволеца

alt

На 05 декември 2018 г. ученици от ПГТТМ – Казанлък посетиха РС „ПБЗН“ – Казанлък за отбелязване на Международния ден на доброволеца.


продължава>

ПГТТМ участва в Дните на отворените врати в предприятията

alt

Учениците от специалностите ,,Автомобилна мехатроника“, ,,Автотранспортна техника“


продължава>

СЕДМИЦА НА ЧУЖДИТЕ ЕЗИЦИ В ПГТТМ

alt

На 22.11.2018г. бе открита седмицата на чуждите езици в Професионална Гимназия по Транспорт и Транспортен Мениджмънт.


продължава>

12-18 НОЕМВРИ СВЕТОВНА СЕДМИЦА ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ПГТТМ

alt

Ученици от ПГТТМ- гр. Казанлък - предлагат иновативни решение на казус свързан с младежката безработица и професиите на бъдещето.


продължава>

УЧЕНИЦИ ОТ ПГТТМ ЩЕ ПРАВЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКО БЪГИ

alt

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт спечели финансиране по проект №    2018-1-BG01- КА102-047032  „КРЕАТИВНИ В ЕЛЕКТРИЧЕСКО БЪГИ”  на стойност  39 856 евро по програма Еразъм+. Във връзка с изпълнение на този проект е публикувана следната обява:


продължава>

ОЩЕ ЕДИН УСПЕШЕН ПРОЕКТ НА ПГТТМ – КАЗАНЛЪК ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ+”

alt

 Проект по програма "Еразъм +" № 2017-1BG1-KA 102-035844 "Трансфер на добри практики за професионално развитие на преподаватели и експертите в сферата на електротехниката и електрообзавеждането". Обучението се проведе Agrupamento de Escolas de Barselos, Португалия. В него взеха участие шест учители по професионална подготовка от Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт- Казанлък.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info