ПГТТМ СФОРМИРА ОТБОР

alt

Регионалния  кръг на Националното състезание  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" предстои да се проведе в град Бургас.

На 26 и 27 февруари 2020 г. в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт гр. Казанлък се проведе  Училищния кръг от  Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС".


продължава>

ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЯВЕНОТО В СТРАНАТА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

alt

Уважаеми родители, Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България. Най-важната ни мисия днес е да опазим живота и здравето на нашите деца, на възрастните хора, на всеки човек.


продължава>

Благотворителен Коледен базар в ПГТТМ

alt

На 18.12.2019 г. в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт учители и ученици съвместно организираха благотворителен базар.


продължава>

Коледната магия в гимназията продължава с конкурс за Коледна украса.

alt

За поредна година в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт се проведе конкурс за най-добра коледна украса на класна стая.


продължава>

ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ПГТТМ СПЕЧЕЛИХА ПЪРВО МЯСТО НА КОЛЕДНОТО ШЕСТВИЕ

alt

Учениците от ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт участваха в организираното от община - Казанлък Коледно карнавално шествие проведено на 13.12.2019 г.


продължава>

КОЛЕДНА РАБОТИЛНИЦА В ПГТТМ

alt

Дядо Коледа вече пътува по заснежените  пътища. А джуджетата от ПГТТМ вече приготвиха коледните изненади.  Сръчните им ръце изработиха красиви подаръци в „Коледната работилница“.


продължава>


Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info