alt

В периода 26.05.2020г.-29.05.2020г. за шеста поредна година в Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт се проведе “Седмица на пътна безопасност”.


продължава>

Открий своето бъдеще при нас!

продължава>

alt

Регионалния  кръг на Националното състезание  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" предстои да се проведе в град Бургас.

На 26 и 27 февруари 2020 г. в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт гр. Казанлък се проведе  Училищния кръг от  Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС".

продължава>

alt

Уважаеми родители, Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България. Най-важната ни мисия днес е да опазим живота и здравето на нашите деца, на възрастните хора, на всеки човек.

продължава>

alt

На 18.12.2019 г. в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт учители и ученици съвместно организираха благотворителен базар.

продължава>

alt

За поредна година в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт се проведе конкурс за най-добра коледна украса на класна стая.

продължава>


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК