УЧЕНИЦИ НА ПГТТМ НА ВТОРО И ТРЕТО МЯСТО В НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ „МЛАД ИКОНОМИСТ 2016“

На 11 юни 2016 година в град София се проведе церемонията по награждаването на победителите в националния конкурс „Млад икономист“.

продължава>

ПГ ПО ТРАНСПОРТ И МЕНИДЖМЪНТ ЗАЯВЯВА УЧАСТИЕ В SHELL ECO-MARATHON ЕВРОПА 2017

В истински празник на българския инженерен талант на тема Иновации и устойчиво развитие се превърна официалното представяне на автомобилите на българските студенти и ученици в Shell Eco-marathon 2016.

продължава>

Ученици от ПГТТМ се представиха достойно на европейско състезание

Отборът на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт-гр. Казанлък записа невероятен успех след като стигна до европейския финал на „Skills for the future“ („Умения за бъдещето“) в Мадрид 2016г.


продължава>

Седмица за пътна безопасност

ПРОГРАМА

за провеждане на седмица за пътна безопасност в община Казанлък, организирана от Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт /ПГТТМ/,

община Казанлък и Автомобилен спортен клуб Ефко Рейсинг Казанлък

6-11.06.2016 г.

продължава>

Ученици от ПГТТМ представят България на Европейски финал

През тази учебна година Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт – Казанлък се включи за втори път в националното състезание по проекта „Умения за бъдещето“, което се организира от Джуниър Ачийвмънт България и Хюндай.

продължава>

Благотворителна кампания за Юлия

В седмицата преди един от най-светлите християнски празници учениците от ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт решиха да организират кампания в помощ на петгодишно момиченце от град Крън.

продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info