Get Adobe Flash player

Ученици от ПГТТМ в състезание за млади изледователи

 

От 13 до 16 април 2016 година отборът на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт град Казанлък участва във финала на Национален преглед на младите изследователи „Енергетика и математическо моделиране“, който се проведе в Регионален исторически музей, град Русе.

продължава>

Зелена идея

Във връзка с 22 април – Ден на Земята в Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт стартира проект „Зелена идея“.


продължава>

Енергетиката и ние

На 15.04.2016г. ученици от Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт взеха участие във финален кръг на национално средношколско състезание „Енергетиката и ние” в град Варна.


продължава>

ЗА ПРЪВ ПЪТ В КАЗАНЛЪК

Тази седмица ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт постави началото на Алея на славата. Проектът е дългосрочен и е с некомерсиална цел. Той е част от програмата, с която училището ще отбележи 60-годишния си юбилей през май.


продължава>

Ученици от ПГТТМ взеха участие в „Мастер клас“ на Хюндай

На 28 март 2016 г. в шоурума на Хюндай в София, 60 учители и ученици от професионални гимназии от София и страната, заедно с доброволци от Хюндай България се събраха, за провеждането на мастер клас. Събитието е част от календара на програмата „Умения за бъдещето“. Дискутираха се добри подходи за обучението на младежите, необходими за придобиването на научни, технологични, инженерни и математически умения (т.нар. STEM умения) по професии в автомобилната индустрия.


продължава>

Ученици от 12. клас на ПГТТМ втори на регионало състезание

На 25 и 26.03.2016 г. учениците от 12. клас, специалност Автотранспортна техника на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в гр. Казанлък, Росен Иванов, Стоян Стоянов, Иван Кирчев и Георги Георгиев участваха в регионалното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" в гр. Бургас с ръководител инж. Христо Христов.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info