Get Adobe Flash player

ПГТТМ БЕ ДОМАКИН НА СЪСТЕЗАНИЕ "ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ"

alt

На 07.04.2017г. ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт беше домакин на Общински кръг на Национална ученическа  викторина „ Да запазим децата на пътя”.


продължава>

ПГТТМ участва в Световната седмица на парите

alt

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт вече шеста поредна година участва в инициативата СВЕТОВНА СЕДМИЦА НА ПАРИТЕ, която се организира от Child & Youth Finance International в партньорство с Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (OECD). Целта на инициативата е чрез забавни и интерактивни дейности децата и младежите да научат повече за парите и да повишат финансовата си култура.


продължава>

ПГТТМ с VI място на национален литературен конкурс

alt

В ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт има ученици и с литературни заложби.


продължава>

ПГТТМ се включва в Националното ученическо четене на Чудомирови разкази

alt

От 20 до 25 март в училището се провежда Седмица на четенето. Ежедневно в различни паралелки се четат разкази на талантливия ни съгражданин – Чудомир. Учениците са заразени от самобитното чувство за хумор на писателя и с изключителна емоционалност се вживяват в ролите на Лъжлив Съби, на кака Сийка и на редица други герои.

продължава>

ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ПГТТМ ПЪРВИ НА РЕГИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

alt

РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕГИОНАЛЕН КРЪГ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР И ВОДАЧ НА МОТОРНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО /МПС/

КАЗАНЛЪК 17-18.03.2017 г.  - изтегли

продължава>

ПГТТМ ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

alt

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт щe бъде домакин на регионалното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС"  на 17. и 18. март 2017 г.продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info