Get Adobe Flash player

Празник на духовността, младостта и красотата

alt

На 15. май в ДК „Арсенал“ ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт чества деня на славянските учители и изпрати своите зрелостници.

Пълната зала беше завладяна от талантливите изпълнения на възпитаниците на училището. Искрен смях събудиха старчетата, появили се по „грешка“ на сцената. Ахилесов успя да „опъне нервите“ на своя инструктор, при поредния опит да се добере до шофьорска книжка.


продължава>

Участие в Shell Eco-marathon

alt

За първа година ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт участва е Shell Eco-marathon Европа - единственото по рода си състезание, което има за цел да вдъхнови младите хора - бъдещи учени и инженери, за разработване на енергийно ефективни решения в транспорта.


продължава>

Седмица на пътната безопасност

alt

„Седмица на пътната безопасност” се  проведe в ПГТТМ от  2-5.05.2017 г. Организатори на мероприятията са клуб „Пътна безопасност” с ръководител инж. Росица Цветкова и група „Светът на автомобилите” с ръководител инж. Диана Георгиева.


продължава>

Договор за сътрудничество между НСА и ПГТТМ

alt

На 03.05.2017 г. /сряда/ от 10:05 часа професор  Лозан Митев, преподавател в Национална Спортна Академия- гр. София, който е и член на „Олимпийския  клуб“ в България, се срещна с учениците на ПГ по транспорт и транспотрен мениджмънт.


продължава>

Панорама на професионалното образование

alt

Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт взе участие в "Панорама на професионалното образование" - Стара Загора 26.04.2017 г.


продължава>

„Седмица за пътна безопасност” в ПГТТМ 2-5.05.2017г.

alt

Дейности

на клуб „ Пътна безопасност” и група „ Светът на автомобилите”

във връзка със „Седмица за пътна безопасност”

02-05.05.2017 г.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info