Get Adobe Flash player

БЪДЕЩЕТО ПРЕД ОБРАЗОВАНИЕТО И ОБРАЗОВАНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО

alt

ПГТТМ–Казанлък взе участие в СПЕЦИАЛЕН ФОРУМ на JA БЪЛГАРИЯ

С форума „Инвестираме в хората, преобразяващи Европа“, на който присъстваха  над 450 души в Студио Ню Бояна Филм, JA България отбеляза своята 20-та  годишнина и обяви стартирането у нас на EE-HUB,  международна инициатива на JA Европа, подкрепена от Citi.


продължава>

СЕДМИЦА НА ЕЗИЦИТЕ В ПГТТМ

alt

От 27 до 30 ноември тази година в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт бе отбелязана седмица на езиците. Инициативата се явява продължение на Европейската седмица на професионалните умения в гимназията.


продължава>

Европейската седмица на професионалните умения в ПГТТМ

alt

Европейската седмица на професионалните умения е инициатива на Европейската комисия, която цели да направи професионалното образование и обучение по-привлекателно за младите хора.


продължава>

В ПГТТМ Е ОСНОВАН ОЛИМПИЙСКИ КЛУБ

alt

На 12 октомври по повод деня на Общината, по инициатива на ръководството на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък се учреди Олимпийски клуб. Това е първата по рода си инициатива за участие на местните младежки общности в Олимпийското движение у нас.


продължава>

НСА И ПГТТМ СЪЗДАВАТ ОЛИМПИЙСКИ КЛУБ В КАЗАНЛЪК

alt

На 28 септември ректорът на НСА "Васил Левски" проф. Пенчо Гешев проведе среща с представителите на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в град Казанлък - инж. д-р Дечко Пейчинов, директор и Цветелина Джоргова, преподавателка по физическо възпитание и възпитаничка на НСА. На срещата присъства и председателят на Общото събрание на НСА проф. Лозан Митев.


продължава>

КРЕАТИВНИ ЗА БЪДЕЩЕТО

alt

Учители от ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт  ще споделят опит от свои колеги  в Испания

Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт  спечели проект  по програма  „Еразъм +”, Образователна мобилност за граждани. Одобреният проект  за финансиране носи името „Креативни за бъдещето” с № 2017-1-BG01-KA102-035545 и е на стойност 18 370 €.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info