КАЗАНЛЪШКА ГИМНАЗИЯ СЪС СОБСТВЕН ЕЛЕКТРОМОБИЛ

alt

ПОДГОТВЯ И НОВИ ФУТУРИСТИЧНИ РАЗРАБОТКИ

Същински фурор предиз­викаха с електрическото си бъги възпитаниците на казанлъш­ката Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт на тазгодишния Празник на розата. Идеята идва от проект за учителска мобил­ност по европейска програма Еразъм през есента на 2017-а– разказва директорът на гимна­зията д-р инж. Дечко Пейчинов.


продължава>

Креативност в професионалното образование на ПГТТМ

alt

Заключителната част на проект „Креативни в електрическо бъги“, по  програма „Еразъм+“ на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт,  представи съвременни методи в бързоразвиващите се технологии при създаването на прототип на електрическо бъги.


продължава>

ПГТТМ се представи с прототип на електрическо бъги

alt

Учениците на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт традиционнно са част от карнавалното шествие на Община Казанлък за Празника на розата.


продължава>

УЧАСТИЕ В ПРАЗНИКА НА КАЗАНЛЪК

alt

На 31 май представителна група ученици на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт взе участие в празника на община Казанлък.


продължава>

Ученици на ПГТТМ участват в проект за ландшафтен дизайн и еко-технологии

alt

На 13 и 14 май ученици от френска професионална гимназия заедно с възпитаници на ПГ по транспорт и мениджмънт заедно участваха в проект за ландшафтен дизайн и еко-технологии.


продължава>

Седмица на пътна безопасност в ПГТТМ

alt

В периода 7.05.-10.05.2019 г. за пета поредна година в Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт се проведе “Седмица на пътна безопасност”.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info