Отпускане на еднократна помощ за ученици в VIII клас

Всички семейства, чиито деца са записани за първи път в VIII клас имат право на еднократна помощ от 300 лв. за покриване на част от разходите в началото на новата учебна 2021/2022 година. Средствата се отпускат независимо от техните доходи при условие, че децата живеят постоянно в страната и не са настанени за отглеждане извън семейството. Помощта се предоставя и за деца, настанени в семейства на роднини, близки на детето или приемни семе [ … ]

"Когато нарекох нашия тим с името "Духът на долината" /The Spirit of the Valley/ осъзнах, че има много смисъл в него:
- в него е синтезиран духът на много хора, за да се достигне тази визия и това изпълнение на болида;
- "Духът на долината" е символ на Долината на розите - красота, стил и екологичност.", споделя директорът на ПГТТМ д-р инж. Дечко Пейчинов.


продължава>

Двоен празник чества Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт на 14.05.2021 година . С концерт на Веселин Маринов в Дом на културата „Арсенал“ днес ученици, учители, родители и гости отпразнуваха 65-години от създаването на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, и изпращането на своите абитуриенти випуск 2021г.


продължава>

Домакин  на състезанието бе Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника. В оспорваната надпревара се включиха 24 ученици от 8 отбора - III регионална група: училищата от областите Бургас, Габрово, Сливен, Стара Загора и Ямбол.


продължава>


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК