Коледен благотворителен базар в ПГТТМ

alt

В навечерието на най-светлият Християнски празник Рождество Христово, в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт бе организиран Коледен благотворителен базар.


продължава>

УЧЕНИЦИ НА ПГТТМ ВЗЕХА УЧАСТИЕ В ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЛЕТЦИТЕ

alt

По случай 75 години от подвига на летеца Димитър Списаревски, съюза на възпитаниците на ВНВУ - клуб Казанлък, организира поклонение пред паметника на летците, който се намира в бившия първи казармен район.


продължава>

Учениците на ПГТТМ бяха обучени как да реагират при наводнения

alt

Учениците на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт активно се включиха в занятия на тема ,,Организиране и провеждане на обучения по подготовка за реакция при наводнения“.


продължава>

Ученици от ПГТТМ взеха участие в отбелязването на Деня на доброволеца

alt

На 05 декември 2018 г. ученици от ПГТТМ – Казанлък посетиха РС „ПБЗН“ – Казанлък за отбелязване на Международния ден на доброволеца.


продължава>

ПГТТМ участва в Дните на отворените врати в предприятията

alt

Учениците от специалностите ,,Автомобилна мехатроника“, ,,Автотранспортна техника“


продължава>

СЕДМИЦА НА ЧУЖДИТЕ ЕЗИЦИ В ПГТТМ

alt

На 22.11.2018г. бе открита седмицата на чуждите езици в Професионална Гимназия по Транспорт и Транспортен Мениджмънт.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info