alt

Дядо Коледа вече пътува по заснежените  пътища. А джуджетата от ПГТТМ вече приготвиха коледните изненади.  Сръчните им ръце изработиха красиви подаръци в „Коледната работилница“.


продължава>

alt

За дванадесета поредна година  Джуниър  Ачийвмънт  България организира инициатива за отбелязване на Световната седмица на предприемачеството.  По този повод  в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт се проведоха три инициативи : Конкурс за рисунка на тема предприемачество, открит урок на тема – „Възможности за финансиране на МСФ , както и иновационен лагер. Тази година Джуниър Ачийвмънт  България определи глобалните теми: „Образование“, „Екосистеми“, „Политика“, „Включване“.


продължава>

alt

За 17-ти пореден  път тази година образователната организация Джуниър Ачийвмънт България инициира програмата „Мениджър за един ден“. Учениците от Професионална гимназия  по транспорт и транспортен мениджмънт-Казанлък участваха в инициативата и посетиха  МБАЛ ”Д-р Хр. Стамболски” ЕООД гр. Казанлък.


продължава>

alt

ПГ по транспорт и транспортенмениджмънт участва в „Седмицата на професионалните умения“. Събитието е част от „Eвропейска седмица на професионалните умения“ и се организират за четвърта година в България от 28 до 31 октомври.


продължава>

alt

16.09.2019 г.

Заповядайте в 09:00 часа!

ПГТТМ подкрепя благотворителната инициатива за Даниела Драгиева, учител от ОУ "Чудомир".

„Уважаеми родители и ученици, призоваваме Ви, не купувайте цветя за Първия учебен ден, а оставете “букета“ си в кутията за дарение на входа на училището!“

https://www.kazanlak.com/news-29134.html


продължава>


АДРЕС:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ


Адрес:
гр. Казанлък, ул. "Хемус" №5
6100

Е-мейл: pgttmkk@abv.bg

https://www.facebook.com/pgttm

Информация: телефони:

0431/6-23-46 0431/6-24-71

работно време: от 7:30 до 16:00 часа

Пишете ни и чрез формата


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК