Eвропейска седмица на професионалните умения в ПГТТМ

alt

ПГ по транспорт и транспортенмениджмънт участва в „Седмицата на професионалните умения“. Събитието е част от „Eвропейска седмица на професионалните умения“ и се организират за четвърта година в България от 28 до 31 октомври.


продължава>

ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

alt

16.09.2019 г.

Заповядайте в 09:00 часа!

ПГТТМ подкрепя благотворителната инициатива за Даниела Драгиева, учител от ОУ "Чудомир".

„Уважаеми родители и ученици, призоваваме Ви, не купувайте цветя за Първия учебен ден, а оставете “букета“ си в кутията за дарение на входа на училището!“

https://www.kazanlak.com/news-29134.html


продължава>

КАЗАНЛЪШКА ГИМНАЗИЯ СЪС СОБСТВЕН ЕЛЕКТРОМОБИЛ

alt

ПОДГОТВЯ И НОВИ ФУТУРИСТИЧНИ РАЗРАБОТКИ

Същински фурор предиз­викаха с електрическото си бъги възпитаниците на казанлъш­ката Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт на тазгодишния Празник на розата. Идеята идва от проект за учителска мобил­ност по европейска програма Еразъм през есента на 2017-а– разказва директорът на гимна­зията д-р инж. Дечко Пейчинов.


продължава>

Креативност в професионалното образование на ПГТТМ

alt

Заключителната част на проект „Креативни в електрическо бъги“, по  програма „Еразъм+“ на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт,  представи съвременни методи в бързоразвиващите се технологии при създаването на прототип на електрическо бъги.


продължава>


Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info