ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт с втора награда от Национално състезание

alt

На 17 февруари в ТУ-Варна се проведе Национално състезание „Най-добра иновативна идея“. В Националното състезание участваха 95 ученици в 22 отбора от цялата страна. Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт участва  с две иновативни идеи:

-      Принт корект

-      Невидим противогазпродължава>

Участие на ученици от ПГТТМ в състезанието „Най-добър техник в машиностроенето“

В ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на 02.02.2017 г. се проведе училищен кръг на състезанието „Най-добър техник в машиностроенето“. Участниците са ученици от 11. и 12 клас. Организатори на състезанито са Фондация „Милен Григоров” - гр. Горна Оряховица, ТУ – Габрово и ПТГ „Васил Левски” - гр. Горна Оряховица.продължава>

РОСЕН МАРИАНОВ СРЕД ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРС НА УНСС

Ученика на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт Росен Маринов представи достойно гимназията си, като стана част от отличените победители в Националното състезание по финанси и счетоводство проведено в УНСС на 10.12.2016 г.


продължава>

Добрил Проданов – от ПГ по транспорт в Казанлък до American Airlines

Какво е да си механик на самолет и то на най-големите и най-модерни самолети в света? За пътя си от казанлъшката гимназия по транспорт, през Луфтханза до Чикаго и American Airlines днес пред дванадесетокласници на родния техникум разказа Добрил Проданов.

продължава>

ПОКАНА

Покана за свикване на събрание на родителите на учениците от Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт

ПРАВИЛНИК за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата

(Обн. - ДВ, бр. 75 от 27.09.2016 г.)

„Мениджър за един ден” в ПГТТМ

Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт традиционно отбеляза Световната седмица на предприемачеството с включване в инициативата „Мениджър за един ден” и конкурс за авторска снимка или рисунка на тема „Предприемачество“. Тази година Световната седмица на предприемачеството бе под наслов „Вдъхнови бъдещето”. Организатор на мероприятията бе учителят по икономика Петя Байкова.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info