ПГТТМ се включва в Националното ученическо четене на Чудомирови разкази

alt

От 20 до 25 март в училището се провежда Седмица на четенето. Ежедневно в различни паралелки се четат разкази на талантливия ни съгражданин – Чудомир. Учениците са заразени от самобитното чувство за хумор на писателя и с изключителна емоционалност се вживяват в ролите на Лъжлив Съби, на кака Сийка и на редица други герои.

продължава>

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт с втора награда от Национално състезание

alt

На 17 февруари в ТУ-Варна се проведе Национално състезание „Най-добра иновативна идея“. В Националното състезание участваха 95 ученици в 22 отбора от цялата страна. Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт участва  с две иновативни идеи:

-      Принт корект

-      Невидим противогазпродължава>

Участие на ученици от ПГТТМ в състезанието „Най-добър техник в машиностроенето“

В ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на 02.02.2017 г. се проведе училищен кръг на състезанието „Най-добър техник в машиностроенето“. Участниците са ученици от 11. и 12 клас. Организатори на състезанито са Фондация „Милен Григоров” - гр. Горна Оряховица, ТУ – Габрово и ПТГ „Васил Левски” - гр. Горна Оряховица.продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info