alt

Състезанието „Най-добра иновативна идея” за ученици от 10 до 12 клас, организирано за втора поредна година от катедра „Индустриален мениджмънт” в ТУ-Варна, привлече рекорден брой участници от цялата страна и се утвърждава като много силно и атрактивно национално средношколско събитие.


продължава>

alt

На представителна изява на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, провела се пред представители на бизнеса и училищата в Казанлък, и граждани, Директорът на училището, инж. Дечко Пейчинов, заедно с екип от преподаватели, разказаха за професионалното образование в Испания, за което впечатления са събирали по време на работата си по проект от програма „Еразъм+“.продължава>

alt

ПГТТМ–Казанлък взе участие в СПЕЦИАЛЕН ФОРУМ на JA БЪЛГАРИЯ

С форума „Инвестираме в хората, преобразяващи Европа“, на който присъстваха  над 450 души в Студио Ню Бояна Филм, JA България отбеляза своята 20-та  годишнина и обяви стартирането у нас на EE-HUB,  международна инициатива на JA Европа, подкрепена от Citi.


продължава>

alt

От 27 до 30 ноември тази година в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт бе отбелязана седмица на езиците. Инициативата се явява продължение на Европейската седмица на професионалните умения в гимназията.


продължава>

alt

На 12 октомври по повод деня на Общината, по инициатива на ръководството на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък се учреди Олимпийски клуб. Това е първата по рода си инициатива за участие на местните младежки общности в Олимпийското движение у нас.


продължава>


АДРЕС:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ


Адрес:
гр. Казанлък, ул. "Хемус" №5
6100

Е-мейл: pgttmkk@abv.bg

https://www.facebook.com/pgttm

Информация: телефони:

0431/6-23-46 0431/6-24-71

работно време: от 7:30 до 16:00 часа

Пишете ни и чрез формата


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК