СЕДМИЦА НА ЕЗИЦИТЕ В ПГТТМ

alt

От 27 до 30 ноември тази година в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт бе отбелязана седмица на езиците. Инициативата се явява продължение на Европейската седмица на професионалните умения в гимназията.


продължава>

Европейската седмица на професионалните умения в ПГТТМ

alt

Европейската седмица на професионалните умения е инициатива на Европейската комисия, която цели да направи професионалното образование и обучение по-привлекателно за младите хора.


продължава>

В ПГТТМ Е ОСНОВАН ОЛИМПИЙСКИ КЛУБ

alt

На 12 октомври по повод деня на Общината, по инициатива на ръководството на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък се учреди Олимпийски клуб. Това е първата по рода си инициатива за участие на местните младежки общности в Олимпийското движение у нас.


продължава>

НСА И ПГТТМ СЪЗДАВАТ ОЛИМПИЙСКИ КЛУБ В КАЗАНЛЪК

alt

На 28 септември ректорът на НСА "Васил Левски" проф. Пенчо Гешев проведе среща с представителите на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в град Казанлък - инж. д-р Дечко Пейчинов, директор и Цветелина Джоргова, преподавателка по физическо възпитание и възпитаничка на НСА. На срещата присъства и председателят на Общото събрание на НСА проф. Лозан Митев.


продължава>

КРЕАТИВНИ ЗА БЪДЕЩЕТО

alt

Учители от ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт  ще споделят опит от свои колеги  в Испания

Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт  спечели проект  по програма  „Еразъм +”, Образователна мобилност за граждани. Одобреният проект  за финансиране носи името „Креативни за бъдещето” с № 2017-1-BG01-KA102-035545 и е на стойност 18 370 €.


продължава>

Празник на духовността, младостта и красотата

alt

На 15. май в ДК „Арсенал“ ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт чества деня на славянските учители и изпрати своите зрелостници.

Пълната зала беше завладяна от талантливите изпълнения на възпитаниците на училището. Искрен смях събудиха старчетата, появили се по „грешка“ на сцената. Ахилесов успя да „опъне нервите“ на своя инструктор, при поредния опит да се добере до шофьорска книжка.


продължава>


Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info