alt

РАБОТА В РЕАЛНА РАБОТНА СРЕДА

През учебната 2017/2018 г. Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт град Казанлък участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG05M2OP001-2.006-001 „Ученически практики-Фаза 1“ по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.


продължава>

alt

9а клас специалност "Икономическа информатика" на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт спечели специалната награда на община Казанлък в конкурса "Най-добър клас 2018". Наградата е на 1 юни да летят с балон над "Розовата долина".


продължава>

alt

Като част от Седмицата по безопасност на движението, организирана от Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в Казанлък, днес в двора на училището се проведе поредната инициатива, свързана с толкова важния въпрос за сигурността по пътищата.


продължава>

alt

Президентът на Република България удостои  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт гр. Казанлък с грамота в знак на признателност и уважение за участието в благородната мисия на „Българската Коледа“.


alt

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона. Безапелационно второ място  за нашият отбор във всички класирания.

Зимното време не попречи на състезателите от ПГТТМ гр. Казанлък  да участват в Регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” на 23 и 24 март 2018 г. в град Габрово. Домакин на състезанието беше ПТГ " Д-р Никола Василиади"Габрово.                                   

продължава>


АДРЕС:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ


Адрес:
гр. Казанлък, ул. "Хемус" №5
6100

Е-мейл: pgttmkk@abv.bg

https://www.facebook.com/pgttm

Информация: телефони:

0431/6-23-46 0431/6-24-71

работно време: от 7:30 до 16:00 часа

Пишете ни и чрез формата


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК