ПГТТМ организира седмица по пътна безопасност

alt

Като част от Седмицата по безопасност на движението, организирана от Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в Казанлък, днес в двора на училището се проведе поредната инициатива, свързана с толкова важния въпрос за сигурността по пътищата.


продължава>

ГРАМОТА ЗА ПГТТМ ОТ ПРЕЗИДЕНТА

alt

Президентът на Република България удостои  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт гр. Казанлък с грамота в знак на признателност и уважение за участието в благородната мисия на „Българската Коледа“.


Отлично представяне на ученици от ПГТТМ в състезанието "Енергетиката и ние"

alt

На 29 и 30 03.2018 г. в Технически университет – град Варна се проведе Национално средношколско състезание „Енергетиката и ние”. В надпреварата взеха участие 109 състезатели от цяла България.


продължава>

УЧЕНИЦИ ОТ ПГТТМ НА ВТОРО МЯСТО НА РЕГИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

alt

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона. Безапелационно второ място  за нашият отбор във всички класирания.

Зимното време не попречи на състезателите от ПГТТМ гр. Казанлък  да участват в Регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” на 23 и 24 март 2018 г. в град Габрово. Домакин на състезанието беше ПТГ " Д-р Никола Василиади"Габрово.                                   

продължава>

УЧЕНИЦИ ОТ ПГТТМ НА ТРЕТО МЯСТО В НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

alt

Състезанието „Най-добра иновативна идея” за ученици от 10 до 12 клас, организирано за втора поредна година от катедра „Индустриален мениджмънт” в ТУ-Варна, привлече рекорден брой участници от цялата страна и се утвърждава като много силно и атрактивно национално средношколско събитие.


продължава>


Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info