Пълен отличник от Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт – Казанлък спечели стипендия на Пощенска банка.

Осмокласникът Лъчезар Фотев е един от педесетте ученици, които спечелиха стипендия в програмата „Силен старт” на Пощенска банка.  Традиционно инициативата се провежда под патронажа на Министерството на образованието, младежта и науката. Партньори на програмата тази година бяха още неправителствени организации, работещи в сферата на образованието и младите хора - Български дарителски форум, фондация „Пайдея", Национална мрежа за децата и Асоциация „Родители", както и на БНТ и Дарик [ … ]

продължава>

Участие на ученици от ПГТТМ в националното състезание "Иновационен лагер".

Иновационният лагер е нов образователен подход, разработен от Джуниър Ачийвмънт-Янг Ентърпрайз Европа (JA-YE Europe), който развива предприемаческите нагласи на младите хора, мотивирайки ги да бъдат изобретателни и да поемат рискове. Това се случва в интерактивна среда, използвайки подхода на учене чрез правене. Участниците изследват многото нови възможности за кариера, които предлага съвременният бизнес, особено в сферите на науката и технологиите.

продължава>


Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info