Участие на ученици от ПГТТМ в националното състезание

alt

Учениците от 12 клас Динко Валентинов Димитров - специалност Автотранспортна техника и Чавдар Недялков Иванов - специалност Автомобилна мехатроника представиха достойно ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на тазгодишния финал на Националното състезание „Най-добър техник в машиностроенето”, което се проведе в гр. Горна Оряховица.

продължава>

Отборът е сформиран!

alt

Чакаме Регионалния  кръг на Националното състезание  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" 22 -23 март Стара Загора.

На 18 и 19 февруари 2019 г. в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт

гр. Казанлък се проведе  Училищния кръг от  Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС".


продължава>

Успешно участие на ПГТТМ - гр. Казанлък в Националното състезание по Икономикс

alt

Сред  отличените победители в икономическото състезанието е  възпитаничката  на Професионална гимназия по транспорт и мениджмънт гр.Казанлък - Михаела Йовова. Единадесетокласничката е  една от успешно представилите се ученици, които получиха сертификат, с който им се  признава оценка „Отличен 6“ за кандидатстудентски изпит в  съответното  икономическо поднаправление в  УНСС.


продължава>

УЧЕНИЦИ НА ПГТТМ ВЗЕХА УЧАСТИЕ В ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЛЕТЦИТЕ

alt

По случай 75 години от подвига на летеца Димитър Списаревски, съюза на възпитаниците на ВНВУ - клуб Казанлък, организира поклонение пред паметника на летците, който се намира в бившия първи казармен район.


продължава>

Учениците на ПГТТМ бяха обучени как да реагират при наводнения

alt

Учениците на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт активно се включиха в занятия на тема ,,Организиране и провеждане на обучения по подготовка за реакция при наводнения“.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info