ПГТТМ СФОРМИРА ОТБОР

Регионалния  кръг на Националното състезание  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" предстои да се проведе в град Бургас.

На 26 и 27 февруари 2020 г. в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт гр. Казанлък се проведе  Училищния кръг от  Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС".

alt

Съорганизатор на състезанието е Интер Карс България ЕООД. През тази учебната 2019/2020 година състезанието е с международно участие на най-добре класираният ученик от националния кръг.

Фирмите партньори на училищния кръг са: СБА – Казанлък; ЕТ "ИВАН МАРКОВ- ИММ", "ТАНГРА ЛК" ООД, ЕТ „Стефан Казаков” и ЕТ „Янко Мермеклиев”се включиха и като съдии на отделните работни места.      

Състезанието се проведе на три етапа:

І етап: Решаване на теоретичен тест по Безопасност на движението по пътищата в системата на ИААА;

ІІ етап: Решаване на теоретичен тест по Устройство, обслужване, ремонт на МПС. За първи път теста се решава в електронен формат в специална система https://youngcarmechanic.bg/;

ІІІ етап: Майсторско управление на МПС по зададено трасе;

ІV етап: Изпълнение на практически задания за автомонтьор на конкретни работни места.

В надпреварата участваха 4 отбора от 11 и 12 клас от специалностите  Автомобилна мехатроника и Електрообзавеждане на транспортна техника.

Състезателите бяха поставени при еднакви условия на работа и оценявани от двама оценители за всяко работно място. Най-добре представилите се състезатели сформираха училищния отбор.Това са:

  1. Георги Красимиров Колев
  2. Борислав Стефанов Казаков
  3. Мартин Манев Георгиев

Силната мотивация и желание за победа са двигатели за постигнатите резултати на учениците в състезанието.

Пожелаваме им успех на Регионалното  състезание, където ще мерят сили с отбори от Бургас, Сливен, Габрово Стара Загора, Градница и Ямбол.

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info