Мениджър за един ден в ПГТТМ

За 17-ти пореден  път тази година образователната организация Джуниър Ачийвмънт България инициира програмата „Мениджър за един ден“. Учениците от Професионална гимназия  по транспорт и транспортен мениджмънт-Казанлък участваха в инициативата и посетиха  МБАЛ ”Д-р Хр. Стамболски” ЕООД гр. Казанлък.

alt

Стиляна Христова и Виктория Вировска от 11а клас  се докоснаха до реалната работна среда в болничното заведение, получавайки опит и вдъхновение от техните домакини. По време на работния процес учениците имаха възможност да се запознаят с порядките и изискванията за трудова дейност в болничното заведение. В екипна работа, заедно с  ръководителите, проследиха процесите и дейностите на един работен ден. Впечатленията на учениците са свързани с осъзнаването, че това е отговорна и високо хуманна професия, която изисква изключително внимание и много усилия. Затова подготовката за нея трябва да бъде също толкова последователна и упорита.  Децата споделиха с благодарност,  че  този  ден ще им помогне в кариерната ориентация, че  и за тях това е ценен опит.

Тази инициатива е полезна не само за учениците, а и  за мениджърите в приемната институция. Работодателите имат шанс да се запознаят отблизо със следващото поколение специалисти и да им помогнат да изберат  още днес своето бъдещо развитие.

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info