Eвропейска седмица на професионалните умения в ПГТТМ

ПГ по транспорт и транспортенмениджмънт участва в „Седмицата на професионалните умения“. Събитието е част от „Eвропейска седмица на професионалните умения“ и се организират за четвърта година в България от 28 до 31 октомври.

alt

Партньори на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт в инициативата „Дни на отворените врати“ бяха СУАБ на СБА – гр. Казанлък, ,,5555 – МИКИ“ ООД – гр. Казанлък и ,,ДЖЕЛЕП“ ЕООД – гр. Казанлък.

alt

alt

alt

alt

Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info