През учебната 2019/2020 година предстои ремонт на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт.

alt

Кметът на община Казанлък уважи поканата за първия учебен ден в Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт. Пред преподаватели, деца и родители Галина Стоянова обяви, че през учебната 2019/ 2020 година предстои сградата на гимназията да бъде реновирана. „Една дългоочаквана новина, която ще се сбъдне най-вероятно през тази учебна година, разбира се, в сезон, в който няма да пречи на учебните занятия, но ще струва доста организация. Бъдете спокойни, че заедно ще направим най-добрата организация!“, увери Кметът на Казанлък и пожела на всички успешна учебна година. Към най – големите ученици на училището Стоянова се обърна с призив да бъдат пример за тези, които за първи път прекрачват прага на това училище: „Това е красотата на първия учебен ден, в който срещате приятелите и съучениците си. Вие трябва да дадете пример на тези, които за първи път ще прекрачат училищния праг. Вие идвате на училище в едно от най – хубавите места на Казанлък, в подножието на прак „Тюлбето”, пазете местата, където излизате в междучасие, там където си почивате и където споделяте приятелствата си, защото на тези места за първи път ще започнат да споделят срещите си вашите по- малки съученици. Защото обичта и милостта към града, си личат от личния пример, който ще дадете на по – малките. Пожелавам Ви да сте здрави и ученолюбиви! На учителите Стоянова пожела да бъдат здрави: „Да имате търпение и сила да предадете знанията, но и личния си опит във възпитанието на децата, защото те утре ще ни наследят и трябва да имат добър пример, който да предадат.“. Тя увери присъстващите, че Община Казанлък ще бъде до тях в процеса на реконструкцията на училището.

Директорът на гимназията д-р инж.Дечко Пейчинов приветства осмокласниците, които пристъпват пред този училищен праг за първи път и пожела на всички вълнуваща година по пътя към нови знания. Той поздрави учениците и ги посъветва да не се плашат от предизвикателствата: „Ако правиш само това, което можеш, никога няма да станеш повече от това, което си!“.

Новата учебна година бе открита с празнични утра във всичките 26 училища на територията на община Казанлък. Във всяко учебно заведение присъстваше представител на Община Казанлък, който отправи поздрави и пожелания за успешна 2019-2020 учебна година.

Пресцентър на община Казанлък


Free Joomla Extensions

alt

alt

alt

alt

alt


ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>


АДРЕС:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ


Адрес:
гр. Казанлък, ул. "Хемус" №5
6100

Е-мейл: pgttmkk@abv.bg

https://www.facebook.com/pgttm

Информация: телефони:

0431/6-23-46 0431/6-24-71

работно време: от 7:30 до 16:00 часа

Пишете ни и чрез формата


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК