ПГТТМ се представи с прототип на електрическо бъги

Учениците на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт традиционнно са част от карнавалното шествие на Община Казанлък за Празника на розата.

alt

Специално за шествието в рамките само на три седмици под ръководството на своите учители те изработиха „Еко-бъги“ задвижвано от електродвигател. Технологията за изработването на прототипа бе взаимствана от участието им в международен проект „Креативни в електрическо бъги“ осъществен в град Севиля, Испания. В шествието взеха участие и представителна група от изявени ученици, олимпийският клуб, футболният и волейболният отбор на гимназията.

alt

alt

alt

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info