Ученици на ПГТТМ участват в проект за ландшафтен дизайн и еко-технологии

На 13 и 14 май ученици от френска професионална гимназия заедно с възпитаници на ПГ по транспорт и мениджмънт заедно участваха в проект за ландшафтен дизайн и еко-технологии.

alt

Учениците от двете гимназии изготвиха проект за аранжиране на т.нар. „Английски двор“ в гимназията, което е само началото от мащабен проект за аранжиране на цялата територия на гимназията. Съвместното сътрудничество бе заложено през 2018 година и предстоят размяна на визити на ученици от двете професионални гимназии. Учениците засадиха дърво като символ на нашето бъдещо партньорство.

alt

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info