Седмица на пътна безопасност в ПГТТМ

В периода 7.05.-10.05.2019 г. за пета поредна година в Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт се проведе “Седмица на пътна безопасност”.

alt

Учениците се включиха в различни инициативи свързани с безопасността на движението по пътищата. На 9.05.2019 г. в двора на гимназията се организираха интерактивни игри по пътна безопасност. Гости на събитието бяха Христо Христов - автомобилен състезател и бивш възпитаник на училището, Гюнур Ходжа - състезател по мотоспорт към клуб “Дамасцена” и настоящ ученик на ПГТТМ, велосипедисти от СУ ”Екзарх Антим |” и деца от ДГ “Мечо Пух”. Денят бе изпълнен с много емоции, настроение и талантливи деца.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info