Честит 24 май - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост:

На 10. 04. 2019 година, в Стара Загора се проведе областно първенство по футбол. Премериха сили най- добрите отбори от Казанлък, Стара Загора, Николаево, Гълъбово и Чирпан.

alt

Жребий определи и противниците на нашите момчета. Възпитаниците на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт извоюваха титлата за своето училище и това ги прави особено горди и щастливи. Купата е поредната спортна титла ,с която училището ни може да се похвали! Благодарим ви момчета за достойното представяне! Нека да пожелаем успех на следващия зонален етап, който ще се проведе в гр.Ямбол на 18.04.2019г.

alt

alt

alt

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>


АДРЕС:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ


Адрес:
гр. Казанлък, ул. "Хемус" №5
6100

Е-мейл: pgttmkk@abv.bg

https://www.facebook.com/pgttm

Информация: телефони:

0431/6-23-46 0431/6-24-71

работно време: от 7:30 до 16:00 часа

Пишете ни и чрез формата


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК