Учениците на ПГТТМ първи на областното по футбол

На 10. 04. 2019 година, в Стара Загора се проведе областно първенство по футбол. Премериха сили най- добрите отбори от Казанлък, Стара Загора, Николаево, Гълъбово и Чирпан.

alt

Жребий определи и противниците на нашите момчета. Възпитаниците на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт извоюваха титлата за своето училище и това ги прави особено горди и щастливи. Купата е поредната спортна титла ,с която училището ни може да се похвали! Благодарим ви момчета за достойното представяне! Нека да пожелаем успех на следващия зонален етап, който ще се проведе в гр.Ямбол на 18.04.2019г.

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info