Отборът е сформиран!

Чакаме Регионалния  кръг на Националното състезание  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" 22 -23 март Стара Загора.

На 18 и 19 февруари 2019 г. в  ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт

гр. Казанлък се проведе  Училищния кръг от  Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС".

alt

Фирмите партньори - ЕТ "ИВАН МАРКОВ- ИММ", "ТАНГРА ЛК" ООД, "МИКИ - 5555 - Димитър Димитров" ЕООД се включиха като съдии на отделните работни места      

Състезанието се проведе на три етапа: решаване на теоретичен тест по Безопасност на движението по пътищата и Двигатели с вътрешно горене, отработване на  практически задания за автомонтьор и майсторско управление на МПС.

В надпреварата участваха 5 отбора от 11 и 12 клас от специалностите  Автомобилна мехатроника, Автотранспортна техника  и Електрообзавеждане на транспортна техника.

Състезателите бяха поставени при еднакви условия на работа и оценявани от двама оценители за всяко работно място.

Най-добре представилите се състезатели сформираха училищния отбор.Това са:

  1. Валедин Шерифов Мехмедов
  2. Андон Стефанов Георгиев
  3. Чавдар  Недялков
  4. Мартин Иванов Торев

Постигнатите резултати на учениците в състезанието са ярък показател за силната мотивация на състезателите за победа.

Да им пожелаем успех на Регионалното  състезание, където ще мерят сили с отбори от Бургас, Сливен,Габрово Стара Загора и Ямбол.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info