Ученици от ПГТТМ взеха участие в отбелязването на Деня на доброволеца

На 05 декември 2018 г. ученици от ПГТТМ – Казанлък посетиха РС „ПБЗН“ – Казанлък за отбелязване на Международния ден на доброволеца.

alt

По време на посещението Доброволно формирование „Аварийно – спасителна група – град Казанлък“ посочи необходимостта от създаденото си през 2011 година за подпомагане дейността на пожарникарите през пожароопасните месеци. Учениците разгледаха наличната противопожарна техника и използващите се противопожарни средства. Проведе се демонстрация по гасене на огън на трети етаж от жилищна сграда и гасене на огън на открито място с пожарогасител. Доброволците показаха конструктивните особености в конструкцията и работните съоръжения на противопожарни автомобили. С проведеното обучение се изгради отношение за чест, отговорност и всеотдайност у учениците към опазване и защита на родното място.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info