СЕДМИЦА НА ЧУЖДИТЕ ЕЗИЦИ В ПГТТМ

На 22.11.2018г. бе открита седмицата на чуждите езици в Професионална Гимназия по Транспорт и Транспортен Мениджмънт.

alt

Отбори от десетите класове се състезаваха, демонстрирайки своите знания по английска граматика. Учениците от по-малките класове се включиха с изработването на постери, колажи, презентации с интересни факти за езиците. За поредна година учениците от Професионална Гимназия по Транспорт и Транспортен Мениджмънт показаха, че чуждите езици имат своето място в гимназията.

alt

alt

alt

altОткрийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info