Честит 24 май - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост:

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона. Безапелационно второ място  за нашият отбор във всички класирания.

Зимното време не попречи на състезателите от ПГТТМ гр. Казанлък  да участват в Регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” на 23 и 24 март 2018 г. в град Габрово. Домакин на състезанието беше ПТГ " Д-р Никола Василиади"Габрово.                                   

alt

В надпреварата участваха 8 отбора. ПГ по механоелектротехника и електроника-гр. Бургас, ПГ по транспорт-гр. Бургас, ПГ по механотехника – гр. Сливен , ПГ по транспорт и машиностроене - с. Градница, ПГпо траспорт и транспортен мениджмънт – гр. Казанлък, ПГ по механотехника и транспорт „Никола Йонков Вапцаров“ – гр. Стара Загора, ПТГ „Иван Райнов“ – гр. Ямбол, ПТГ „Д-р Никола Василиади“- гр. Габрово.

„Винаги сред първите”, това беше девизът на отбора. Голяма мотивация за участие, отлична подготовка и представяне по теория и практика и резултатите не закъсняха. Всички втори места бяха за ПГТТМ Казанлък.

Ето имената на състезателите, заели второ място на Отборно комплексно класиране за „Най-добър автомонтьор и водач на МПС“

  • Валедин Шерифов Мехмедов „Автомобилна мехатроника”
  • Християн Янчев Каратерзиев  „Автотранспортна техника”
  • Андон Стефанов Георгиев „Автомобилна мехатроника”
  • Кристиян Николаев Енев  „Автотранспортна техника”

Андон Стефанов Георгиев от 11 клас  „Автомобилна мехатроника” се представи най-добре в индивидуалното състезание за „Най-добър автомонтьор и водач на МПС“

Тези резултати още веднъж показват, че училището се развива устойчиво и е намерило своето място в общинската образователна структура чрез  подготовката на учениците по професии и специалности, които са търсени на пазара на труда и предполагат успешна реализация на завършващите училище. Качеството на образованието и възможностите за реализация в различните професии  правят училището привлекателно и полезно за младежите  от областта.

alt

alt


Free Joomla Extensions


АДРЕС:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ


Адрес:
гр. Казанлък, ул. "Хемус" №5
6100

Е-мейл: pgttmkk@abv.bg

https://www.facebook.com/pgttm

Информация: телефони:

0431/6-23-46 0431/6-24-71

работно време: от 7:30 до 16:00 часа

Пишете ни и чрез формата


WWW.PGTTM.COM © ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ - КАЗАНЛЪК