Get Adobe Flash player

БЪДЕЩЕТО ПРЕД ОБРАЗОВАНИЕТО И ОБРАЗОВАНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО

ПГТТМ–Казанлък взе участие в СПЕЦИАЛЕН ФОРУМ на JA БЪЛГАРИЯ

С форума „Инвестираме в хората, преобразяващи Европа“, на който присъстваха  над 450 души в Студио Ню Бояна Филм, JA България отбеляза своята 20-та  годишнина и обяви стартирането у нас на EE-HUB,  международна инициатива на JA Европа, подкрепена от Citi.

alt

Нов модел за развиване на предприемачески компетентности и образование в България, основан на публично-частно партньорство, беше иницииран вчера от JA България, с широка институционална и бизнес подкрепа.

Предприемаческият дух е един от основните приоритети на обучението в икономическите специалности на гимназията. В престижния форум взеха участие учениците Кристин Чаушева и Силвия Гаджевя с техния ментор и вдъхновител г-жа Петя Байкова.

Учениците на гимназията с желание и готовност  работят за един по-добър свят – този, в който всички ние живеем и създаваме заедно за следващото поколение. Посланието на JA с това събитие е и желанието ни за следващите 20 години –  у нас да има все повече предприемчиви хора, за да се превърнем в една щастлива нация.

 alt

alt

alt

alt
Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info