СЕДМИЦА НА ЕЗИЦИТЕ В ПГТТМ

От 27 до 30 ноември тази година в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт бе отбелязана седмица на езиците. Инициативата се явява продължение на Европейската седмица на професионалните умения в гимназията.

alt

В ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт се изучават английски и немски език. Учениците взеха участие в различни дейности: създаване на видеоклипове, презентации и програмни продукти по темата, изработиха постери, участваха в организирането  и провеждането на състезания и викторини.

Изявилите се ученици получиха награди и сертификати за участие.

Най-важният аспект на събитието е, че учениците и учителите бяха мотивирани да продължат изучаването на български и чужди езици по приятен и креативен начин!

alt

alt

alt

alt

alt
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info