НСА И ПГТТМ СЪЗДАВАТ ОЛИМПИЙСКИ КЛУБ В КАЗАНЛЪК

На 28 септември ректорът на НСА "Васил Левски" проф. Пенчо Гешев проведе среща с представителите на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в град Казанлък - инж. д-р Дечко Пейчинов, директор и Цветелина Джоргова, преподавателка по физическо възпитание и възпитаничка на НСА. На срещата присъства и председателят на Общото събрание на НСА проф. Лозан Митев.

alt

По време на разговорите бяха обсъдени възможности за съвместно сътрудничество между двете образователни институции, свързани с развитието на спорта, квалификацията на специалисти, развитие на Олимпийското движение, обмен на информационни материали и др. Двете страни се договориха набелязаните идеи да бъдат обвързани с договор за взаимно сътрудничество, с което да се осигури перспективното развитие на контактите.

На срещата бе договорено посещение в Казанлък от представители на НСА по повод откриване на ученически олимпийски клуб в Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, което ще се осъществи на 12 октомври 2017.
Открийте ни във ...


ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info