Get Adobe Flash player

КРЕАТИВНИ ЗА БЪДЕЩЕТО

Учители от ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт  ще споделят опит от свои колеги  в Испания

Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт  спечели проект  по програма  „Еразъм +”, Образователна мобилност за граждани. Одобреният проект  за финансиране носи името „Креативни за бъдещето” с № 2017-1-BG01-KA102-035545 и е на стойност 18 370 €.

alt

Професионалната визита ще се проведе в испанския град Севиля, в училището домакин LA CASA SALESIANA DE LA SANT?SIMA TRINIDAD,  в периода

28 октомври 2017 година – 05 ноември 2017 г. Партньор в проекта е  EUROMIND PROJECTS SL, Испания.

Целта  на проекта е да се отговори на новите потребности на училището в областта на професионалното обучение, с цел повишаване  компетенциите на учениците и на бизнеса с оглед улесняване приспособяването към промените в бързоразвиващите се технологии и адаптиране към пазара на труда.

11 учители по професионална подготовка ще имат възможността да обменят опит с испанските си колеги.

Преподавателите от гимназията ще се запознаят с нови методи и инструменти за преподаване, ще разширят езиковите си умения  за комуникация в мултикултурна среда, ще усвоят добри практики, осигуряващи предимство и мобилност на пазара на труда.

По време на мобилността учителите  от ПГТТМ ще наблюдават уроци, ще участват в обсъждане на комуникацията училище - бизнес, ще дискутират опита и впечатленията си в обучението на учениците и училищните учебни програми.

alt
Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>

 


Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.

 

Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info