1 - НОВИНИ

Ученици на ПГТТМ участват в проект за ландшафтен дизайн и еко-технологии

alt

На 13 и 14 май ученици от френска професионална гимназия заедно с възпитаници на ПГ по транспорт и мениджмънт заедно участваха в проект за ландшафтен дизайн и еко-технологии.


продължава>

Седмица на пътна безопасност в ПГТТМ

alt

В периода 7.05.-10.05.2019 г. за пета поредна година в Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт се проведе “Седмица на пътна безопасност”.


продължава>

ПГТТМ реализира проект „Креативни в електрическо бъги“

alt

Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт  участва в проект „Креативни в електрическо бъги“ на програма Еразъм+ в Севиля, Испания.

продължава>

ПОКАНА ЗА ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

alt


Учениците на ПГТТМ първи на областното по футбол

alt

На 10. 04. 2019 година, в Стара Загора се проведе областно първенство по футбол. Премериха сили най- добрите отбори от Казанлък, Стара Загора, Николаево, Гълъбово и Чирпан.


продължава>

Открийте ни във ...

ТОП НОВИНИ

ПГТТМ чества своя 60-годишен юбилей

От своето създаване през 1956 г. до днес училището премина през много етапи на трансформация и се превърна в модерно конкурентоспособно учебно заведение с утвърден престиж и авторитет в бързо изменящите се условия на образователно-възпитателния процес, способно да формира у учениците знания, умения, национални и общочовешки добродетели при подготовката им за социализация и професионална реализация.

Продължава >>>Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” - 2016

Най-добрите в състезанието тази година са: Стоян Стоянов, Росен Иванов, Иван Кирчев, Георги Георгиев – всички са от специалност „Автотранспортна техника“. Победителите съставят училищният отбор, който ще представя ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт на регионалното състезание на 25. и 26. март 2016 г. в гр. Бургас.


Продължава >>>

Търсене

www.kazanlak-bg.info